Afbeelding
Foto:

Wisseling van de wacht Boulevard40

ALMELO - Boulevard40 shop-in- shop op de Woonboulevard in Almelo ondergaat de komende tijd een metamorfose en krijgt een nieuwe manager. Sinds 2012 zijn Naschirah en Jos Finkers met hun bevlogen verkoopteam hét gezicht van Boulevard40.

Vanaf april 2018 staat Zutphenaar Taco Wiersma klaar om als aankomend opvolger de succesvolle formule over te nemen. Met meer dan 25 jaar ervaring in de lifestyle branche heeft Wiersma grote plannen voor de shop-in- shop. Zo wordt het pand rigoureus onder handen genomen en zal er, direct naast het pand van de Deense winkelketen JYSK, een nieuwe ingang komen. De nieuwe ingang zal beschikken over een lift en daardoor wordt de nieuwe winkel uitstekend bereikbaar voor minder validen.

Assortiment
Ook wordt het huidige assortiment uitgebreid. Klanten kunnen binnenkort terecht voor een ruime keuze aan vloerbedekkingen, vinyl, pvc en vloerkleden. Hiermee wil Wiersma regiobreed klanten aantrekken. Wiersma is namelijk gespecialiseerd in woningtextiel. Een aantal merken in de shop-in- shop zal hierdoor verdwijnen en plaatsmaken voor scherp geprijsd woningtextiel.

Korting
Voor het zover is, kunnen klanten in de maand maart profiteren van hoge kortingen op bestaande collecties uit het huidige assortiment. Zo kunnen klanten hun slag slaan bij diverse producten van een groot aantal premium merken. Denk hierbij aan luxe badtextiel van Jozolino, kleurrijk servies van Blond Amsterdam, ontspannende Bomb Cosmetics' bad- en doucheproducten, heerlijke geuren van Ashleigh & Burwood en stijlvolle producten van Jeanne d'Arc Living.

Lifestyle Boulevard
Boulevard40 is gevestigd op de Almelose Woonboulevard. Het terrein wordt dit jaar grondig onder handen genomen. Naast de voorgenomen naamswijziging van 'Woonboulevard' naar 'Lifestyle Boulevard' zullen er meer parkeerplaatsen bij komen en worden de toegangswegen verbeterd. Alle winkels op de Lifestyle Boulevard zullen hierdoor makkelijk te bereiken zijn.