Afbeelding
Foto:

Het is al weer voorjaar, hoog tijd voor tuinonderhoud door Eshuis Hoveniers

ALMELO - Het zonnetje schijnt volop, de natuur ontwaakt uit de winterslaap en iedereen wil weer naar buiten. Hoog tijd dus om ook de tuin of het terras eens goed aan te pakken. Het onderhouden of het geheel opwaarderen van de tuin is voor menigeen te zwaar.

Eshuis Hoveniers uit Almelo staat daarom met parate kennis en vakmanschap klaar om op dit gebied te ondersteunen of deze klus te klaren. Het is voorjaar, dus tijd voor tuinonderhoud! Eshuis Hoveniers uit Almelo is al bijna honderd jaar een begrip in de ruime regio. Daar waar Gerrit Eshuis op 1 april 1919 de basis legde voor de onderneming, staat thans een gerenommeerd familiebedrijf.

Duurzaam
Duurzaamheid op gebied van flora en fauna is momenteel belangrijk, maar duurzame klantcontacten heeft het Almelose hoveniersbedrijf altijd al hoog in het vaandel. Sinds 2015 zwaait Jacco Wisman de scepter en is het bedrijf klaar voor de toekomst. Een betrouwbaar team van hoveniers werkt met veel passie en vakmanschap om zo het leven van iedereen wat mooier te maken. "Onze passie voor het groen vormt de basis voor alles wat we doen!", aldus Wisman. Of het nu om onderhoud van een bestaande tuin gaat of om het ontwerp en aanleg van een geheel nieuwe stek. De medewerkers van Eshuis Hoveniers weten van wanten, zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. De Twentse nuchterheid en doortastende aanpak zorgt er voor dat er goede afspraken worden gemaakt. "We hebben een vast en betrouwbaar team. Klanten hebben vaak dezelfde mensen over de vloer, dat werkt wel zo prettig." Het kan wat Wisman betreft niet gek genoeg zijn. "We zorgen altijd voor een oplossing! Samen met de klant komen we tot een ideale situatie die met onze kennis en kunde bereikt kan worden."

Voorjaar
Nu het voorjaar in aantocht is, moet elke tuin opgefrist worden. Heesters en bomen die in het voorjaar bloeien worden gesnoeid en de grasmat wordt aangepakt, zodat 'ie er in de zomer mooi bij ligt. "Een tuin leeft en daar heb je dus onderhoud voor nodig. Bovendien zorgt een levende tuin ook voor veel plezier. Biodiversiteit is erg belangrijk! We hebben daar oog voor en houden daar rekening mee bij het maken van een ontwerp. Ook de waterhuishouding wordt tegenwoordig steeds belangrijker. Bij stortbuien moet het overtollige water snel worden afgevoerd; niet via het riool, maar op een goede manier zodat de natuur daar baat bij heeft in drogere periodes." Eshuis Hoveniers is sterk in ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen. Dat loopt uiteen van advies en invulling van wensen tot het in samenspraak realiseren van de plannen die iemand voor ogen heeft. Of het nou een tuin van slechts een paar vierkante meter betreft of een landgoed met vijvers, poelen en zwembaden. Niet is te gek en voor dit alles staan de vakmensen van Eshuis Hoveniers klaar. Het is tijd om de tuin aan te laten pakken! Kijk op www.eshuishoveniers.nl voor meer informatie of neem contact op via 0546 - 862 846.