Afbeelding
Foto:

Paasshow vaste traditie bij Autobedrijf Zuithof

BORNERBROEK - De jaarlijkse Paasshow is inmiddels een vaste traditie bij Autobedrijf Zuithof. Dit jaar vindt de Paasshow plaats van donderdag 29 maart tot en met maandag 2 april. Met uitzondering van Eerste Paasdag (1 april) is het autobedrijf uit Bornerbroek tijdens deze periode elke dag geopend.

Autobedrijf Zuithof en Daihatsu zijn al veertig jaar onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met het verkrijgen van het dealerschap van Daihatsu in 1978 beleefde Autobedrijf Zuithof destijds een primeur en inmiddels is het autobedrijf uit Bornerbroek de oudste Daihatsu-dealer van Nederland. Ondanks dat het Japanse automerk enkele jaren geleden besloot om te stoppen met de Europese import, zijn gebruikte Daihatsu's nog steeds erg populair. Niet voor niets werd Autobedrijf Zuithof verkozen om als servicedealer de levering van onderdelen, onderhoud en reparatie te blijven waarborgen voor Daihatsu-bezitters.

Groei
De afgelopen decennia groeide Autobedrijf Zuithof, dat inmiddels ook al vijftien jaar Subaru zes-sterrendealer voor heel Twente is, uit tot een modern autobedrijf met een ruime keuze aan nieuwe en gebruikte auto's. Tijdens de Paasshow ontvangen klanten bij aanschaf van een nieuwe Subaru een gratis trekhaak ter waarde van € 1.095,-. Klanten die een gebruikte Subaru vanaf € 4.500,- kopen, ontvangen gratis een multichip ter waarde van € 415,-.

Kom langs
Op donderdag 29 maart kunnen bezoekers ook 's avonds een bezoek brengen aan Autobedrijf Zuithof, dat deze dag van 09.00 tot 20.00 uur geopend is. Op vrijdag 30 maart zijn klanten van 09.00 tot 18.00 uur welkom aan het Tusveld 15 in Bornerbroek, terwijl Autobedrijf Zuithof op zaterdag 31 maart de deuren van 09.00 tot 17.00 opent voor bezoekers. Op tweede paasdag (maandag 2 april) kunnen klanten van 10.00 tot 17.00 uur terecht bij Autobedrijf Zuithof. De kinderen worden vermaakt door Confetti Events.