Afbeelding
Foto:

Genieten in een heerlijk Relaxfauteuil

HENGELO - Af en toe zijn we allemaal toe aan een avondje voor de buis hangen. Een doorgezakte bank of oude stoel is dan niet de fijnste keuze. Fauteuil Plaza helpt u graag met het vinden van een echte 'relaxfauteuil' zodat u weer plezier gaat beleven aan een avondje TV.

Fauteuil Plaza is al acht jaar gevestigd aan de Vosboerweg 7A in Hengelo. In de showroom is er veel keuze in vaste en draaistoelen. Naar wens samen te stellen in leer of stof en met een handmatig of elektrisch verstelsysteem. Dankzij een oplaadbaar accusysteem past de stoel overal, zonder snoeren. De oubollige, grote relaxstoel is verleden tijd dankzij nieuwe, slanke ontwerpen. De stoelen worden op maat gemaakt, voor verrassend lage prijzen.

Scherpe inkoop
U heeft al een relaxstoel voor 298 euro. Alle stoelen zijn van Deense en Nederlandse merken en gemaakt in de EU. Uw stoel wordt geleverd zonder bezorgkosten, met 2 jaar garantie. Kijk voor meer informatie op www.fauteuilplaza.nl. Fauteuil Plaza is Tweede Paasdag geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. Zij zijn te vinden aan de Vosboerweg 7A in Hengelo.