Afbeelding
Foto:

Ford meets Almelo

ALMELO - Ford ontmoet Almelo! Dit is het thema waarmee de Ford dealers in Twente aan de slag gaan in 2018.

De Almeroër en Almelose zal ons geregeld ontmoeten. Je kunt gerust zeggen dat het een charme-offensief is naar de bewoners en bedrijven in Almelo en omgeving. In Almelo heeft immers vele jaren een Ford vestiging gezeten, die na de sluiting van de Cosmo-bedrijven niet meer is heropend. Omdat de Noordegraaf/Baan bedrijven al vele jaren zijn gevestigd in Hengelo en Rijssen was het niet mogelijk een derde Ford vestiging te openen / exploiteren in Almelo. De rij-afstanden tussen deze 3 vestigingen zouden dan echt veel te kort zijn. Maar natuurlijk willen we met Ford een aantrekkelijk aanbod doen voor de bewoners en bedrijven in Almelo!

Verbouwing
De showroom van Noordegraaf Hengelo is eind vorig jaar fors verbouwd en gemoderniseerd. Graag nodigen we u uit om eens te komen kijken en een proefrit te maken in een model dat u interessant en aantrekkelijk vindt. U zult ervaren dat Ford auto's maakt met excellente rijkwaliteiten, een mooie styling en U krijgt nog steeds waar voor uw geld. In Rijssen is Ford Noordegraaf gevestigd in het bedrijfspand van Mercedes-Benz Baan. Ook hier zal (einde dit jaar) een verbouwing worden uitgevoerd, waardoor Ford nog prominenter gehuisvest zal zijn. Als u een Ford bezit en gebruik wilt maken van Service, komen de Twentse Ford dealers U graag tegemoet. Als uw auto in een van de 4 Ford werkplaatsen in Twente is, krijgt U voor slechts 10,- per dag een vervangauto mee. Met tot 50 km gratis brandstof. Dit geldt voor zowel personen-als bedrijfsauto's.

Snelle service
Als u de voorkeur heeft om op de Apk-of onderhoudswerkzaamheden aan uw Ford te wachten, kunnen we afspreken dat direct met de werkzaamheden wordt begonnen zodra u de auto brengt. De wachttijd is dan minimaal, U kunt vlot weer op pad. Natuurlijk hebben we in alle 4 vestigingen een plezierig Ford café, voorzien van koffie/thee en free-wifi. Onderhoud bij de Ford dealer betekent o.a. gratis Ford Assistance, ziet u ook www.ford.nl/onderhoud-en-service/service/pechhulp. Apk kost 19,95. Is uw Ford op leeftijd, dan kunt U gebruik maken van extra voordelig onderhoud met Ford Motorcraft Service. U krijgt sowieso altijd een prijsopgave vooraf.