Afbeelding
Foto:

Welkoop helpt je te genieten van je eigen tuin dit voorjaar

ALMELO - Lekker de tuin in, met je handen in het zand, het gras maaien en nieuwe planten poten. Om vervolgens de barbecue aan te steken, en heerlijk onderuit in de stoel te zakken bij een ondergaand zonnetje. Welkoop heeft eigenlijk alles in huis om dit mogelijk te maken.

De een geniet er van om zijn handen vies te maken, terwijl de ander het liefst languit in de zon gaat liggen. Een aantal ingrediƫnten daarvoor zijn hetzelfde; een beetje mooi weer, en wat producten van Welkoop. Daarbij krijg je een goed advies van medewerkers die weten waar ze het over hebben. Of dat nu advies is welke schop het werk het lichtst maakt, of welke voeding je nodig bent voor de mooist bloeiende planten, de medewerkers leggen het graag aan je uit. Dit word ook onderstreept door de grondtest die ze doen. Als je een bekertje aarde uit je tuin meeneemt krijg je een persoonlijk advies op maat.

Groot assortiment
Het assortiment wat er staat is groot. Op ruim 1.000 vierkante meter staat eigenlijk alles wat je nodig bent om van je tuin te kunnen genieten. Of je nu een grasmaaier zoekt of een barbecue, je kunt het er vinden. Buiten ziet het er kleurig uit, met veel verschillende soorten planten. Binnen vind je een breed assortiment, met aan de ene kant een groot assortiment voor de tuin en aan de andere kant ook een grote dierenafdeling. Daarbij staat Welkoop voor een goede kwaliteit, zodat je ook echt wat aan je aankoopt hebt.

Online bestellen
Het assortiment is ook online te bestellen. Daar kun je het reserveren en zelf ophalen in de winkel, of je kunt het ze thuis laten bezorgen. Kijk hiervoor op Welkoop.nl of vraag ernaar in de winkel. Welkoop is gevestigd aan de Grenzen 4 in Almelo. Ook voor je huisdier kun je goed bij de Welkoop terecht. Zodat je hond met een lekker bot naast je in de tuin kan komen liggen. De slogan is niet voor niets 'Verstand van tuin en dier'.