Afbeelding
Foto:

Stijlvol gekleed in designer stukken bij Amélie

ALMELO - Wilt u stijlvol voor de dag komen, maar well binnen een redelijk budget? Amélie in Almelo is dé specialist in stijlvolle tweedehands heren- en dameskleding voor Almelo en omstreken.

Nu de winter definitief op zijn retour is komt ook de voorjaarscollectie weer binnen bij de winkel aan de Molenstraat 23. Wat Amélie bijzonder maakt zijn de vele gerenommeerde merken die hier te vinden zijn. In het altijd wisselende assortiment treft u onder meer Armani, Schumacher, Hugo Boss, United Nude, Moncler en Annette Gorz.

Vintage
Sinds kort is de winkel ook uitgebreid met een mooie afdeling vintage kleding. Wie weet wat u allemaal aantreft bij een bezoek... Zo zijn er een mantelpakje van Yves Saint Laurent, pumps van Dior, maar ook Louis Feraud en Chanel kleding ontbreekt niet. Allemaal bijzondere items voor wie iets écht unieks zoekt. Ook de heren zijn bij Amelie aan het goede adres voor een stijlvolle en betaalbare outfit. Zo is de herenkleding uitgebreid met gave spijkerbroeken van Dsquared en Hugo Boss.

Kom langs
Kom langs om eens de mooie en wisselende collectie te bekijken en de nieuwe voorjaarsmode. De winkel is geopend op woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Kijk ook op: www.ameliealmelo.nl