Afbeelding
Foto:

InteraktContour: verder met hersenletsel

ALMELO - Volgens de Hersenstichting hebben ongeveer 645.000 Nederlanders niet aangeboren hersenletsel. Jaarlijks komen er naar schatting 40.000 mensen bij die een blijvende beperking oplopen door hersenletsel, bijvoorbeeld als gevolg van een beroerte, tumor of ongeluk. Gelukkig zijn er organisaties die kunnen helpen. Zo biedt InteraktContour in Almelo al 25 jaar lang ondersteuning op dit vlak.

InteraktContour specialiseert zich in behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24 uurszorg in oost- en midden-Nederland. Bij de dagbesteding kunnen mensen met hersenletsel terecht om vaardigheden te herstellen of nieuwe vaardigheden te leren. Door mee te doen aan arbeidsmatige, creatieve en sociale activiteiten, kan men werken aan vaardigheden, persoonlijke doelen en ontmoet men andere mensen. In Almelo viert de dagbestedingslocatie 't Knooppunt aan de Catharina van Renneslaan komende week het 25-jarig bestaan. Er worden leuke activiteiten georganiseerd in het kader van de Week van Zorg en Welzijn.

Maak kennis
Is dagbesteding wellicht iets voor u of uw naaste? Neem dan contact op, om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken. Bel hiervoor met 0546-8950 983 of kijk op: www.interaktcontour.nl