Twentse Aquarium en Terrariumbeurs

ALMELO - Na de succesvol verlopen aqua-terra beurs van afgelopen jaar, met 20 standhouders en 400 bezoekers, organiseert AV Betta Splendens weer een vervolg. Dit jaar op zondag 18 maart.

Op deze beurs kunt u dus succesvol alles kopen op gebied van aquarium en terrarium. Er staan standhouders met gifkikkers, reptielen, vogelspinnen en slangen. Voor deze dieren zijn diverse standhouders met voer aanwezig. Er staan standhouders met vissen, van malawichicliden tot guppen en natuurlijk zijn er diverse standhouders met Betta's in allerlei vormen en kleuren. Ook is er een groot aanbod aan materiaal voor zowel het aquarium als terrarium. Diverse verenigingen uit de regio zullen er met een infostand stand. Op deze beurs zullen twee lezingen worden gehouden over gifkikkers en houden van een zeeaquarium. Er zijn nog enkele tafels over, dus als er nog standhouders zijn die interesse hebben voor een tafel, dan kan dit. Iedere professional als hobbyist, zowel op aquarium, terrarium of vijvergebied, die denkt dat hij een succesvol kan bijdragen aan de beurs kan zich hiervoor aanmelden. Ben je een kweker van tropische vis of planten, heb je veel tweede handsmateriaal, verkoop je aquaria of terraria, kweek je reptielen, slangen. Heb je voedseldieren, visvoer of inrichtingsmaterialen geef je op. Wil je je hobby of vereniging promoten op de beurs, ook hiervoor is ruimte.

Bezoek de beurs
Bent u geen standhouder maar wilt u de beurs bezoeken dan kan dit op zondag 18 maart van 11.00 tot 16.00 uur in het wijkcentrum De Schelf, Binnenhof 51 in Almelo. U kunt zich opgeven via: avbs@beowolf.nl Voor inlichtingen kunt u terecht bij de secretaris van de vereniging C. Vreulink te bereiken via: cornelis@vreulink.nl