Jeffrey Hinnen heeft er nu nog een klusje bij

ALMELO – Het bestuur van Heracles is weer op sterkte door de toetreding van Jeffrey Hinnen. De 44-jarige Almeloër krijgt binnen het bestuur de portefeuille Financiële Zaken. Hij is maatschappelijk al bijzonder actief, maar kan er kenneljk nog wel een klusje bij gebruiken.

Hinnen, directielid bij ingenieursbureau Witteveen+Bos te Deventer, was al eerder bij Heracles betrokken, want vervulde een rol binnen Heracles Almelo Stadion NV. Sportief actief is hij vooral een korfballer, maar de geschiedenis leert dat zulks bij Heracles van pas komt, want ook Jan Smit is van huis uit korfballer, net als Hinnen in de gelederen van AKC.
Na het vertrek van voorzitter Jan Smit heeeft het bestuur volgens de huidige voorzitter Hans Bredewoud 'in alle rust gezocht naar een nieuw bestuurslid'. En: 'Met Jeffrey Hinnen hebben we iemand gevonden die, mede door de ervaring en kwaliteiten die hij met zich meebrengt, goed binnen het bestuur past.'
Op cultureel-maatschappelijk terrein is Hinnen een der drijvende krachten van het jaarlijkse cultureel Twents Lente Festival ter stede. Ook is hij bestuurlijk betrokken bij de Bibliotheek Almelo en cultureel centrum Hof 88.

Team Eurosped hard onderuit


ALMELO/VROOMSHOOP – De volleybalvrouwen van Team Eurosped hebben afgelopen weekend hun meerdere moeten erkennen in Alterno Apeldoorn. EuALrosped ging in Apeldoorn en ging met 3-0 van de vloer. Alleen in de eerste set bood de formatie van trainer Jan Berendsen weerwerk, maar moest uiteindelijk met 26-24 buigen. Daarna ging het vuurtje uit met 25-16 en 25-21.

Kleiman toont vorm in de Ster

ALMELO/HELLENDOORN – De beide Twentse renners Wim Kleiman uit Almelo en Joey van Rhee uit Hellendoorn werden afgelopen week zevende respectievelijk negende in de ijzige 58ste editie van de Ster van Zwolle. Kleiman toonde macht. De koers, traditioneel de opening van het wegseizoen bij het wielrennen, werd gewonnen door Maarten van Trijp, die in de finale ploeggenoot Joey van Hoek bij zich had en in de sprint de snelste was in een kopgroep van zes op de Ceintuurbaan in Zwolle. Jaap Kooijman en René Hooghiemster werden tweede en derde; Peter Schulting uit Lemele was met de vijfde plek de beste Overijsselaar in deze Ster.