Afbeelding
Foto: PR Eringa

Shows in vernieuwde winkel Eringa Mode

ALMELO - Eringa Mode aan de Oranjestraat in Almelo laat zaterdag de nieuwste trends en kleuren voor aankomend voorjaar aan het publiek laten zien tijdens een hippe modeshow.

De modeshow is in de winkel en vindt drie keer plaats, verdeeld over de dag. De eerste modeshow is om twaalf uur, de tweede begint om één uur en tot slot is er een modeshow vanaf drie uur. Alle shows duren circa dertig minuten en zijn gratis te bezoeken. Bij Eringa Mode zijn voldoende zit- en staplaatsen en staat er koffie met lekkernij klaar voor alle bezoekers. De kleding die in de modeshow voorbij komt kunnen de bezoekers ook in de winkel kopen.

Tijdens de modeshow worden de bezoekers verrast door de vernieuwende en ruime modieuze collectie. Voor alle leeftijden, jong en oud, wordt kleding geshowd. Eringa Mode heeft een breed assortiment aan merken.

Eringa Mode heeft naar eigen zeggen alles waar de modebewuste vrouw van droomt. Sinds november 2017 is de winkel aan de Oranjestraat verbouwd en vernieuwd. De modezaak is laagdrempelig en biedt alles, voor jong én oud. Iedereen is welkom bij de winkel voor persoonlijk kledingadvies en een vers gezet kopje koffie. Twijfel dus niet en kom langs voor de modeshow, modeflitsen of tijdens de openingstijden voor trendy kleding en goede adviezen.