Afbeelding
Foto: archief

Welkom in kuuroord kluchtig Bornerbroek

BORNERBROEK – Zowel dit weekend als volgend weekend krijgt Bornerbroek weer de zenuwen van de slappe lach. Vorig weekend was de première. Sommigen lachen nu nóg.

Vandaag en morgen en volgende week vrijdag en zaterdag treedt het Brookertoneel uit Bornerbroek weer op in het Brookshoes met Een kuuroord vol met stress, een klucht in drie bedrijven, geschreven door Nico Torrenga

Joris Hazenberg runt een kuuroord. Het is voor hem een drukke stressvolle baan die hij amper kan overzien. Als er een TV-programma langs komt om opnames te komen maken en er ook nog eens extra gasten arriveren die wel hele speciale wensen en eigenschappen hebben. Wordt het hem te veel. Hij vraagt zijn tweelingbroer Floris om hem te komen helpen. Onder de gasten blijkt ook nog een bedrieger en oplichter te zijn en dat maakt de chaos compleet.

Al kwart eeuw

Het Brookertoneel staat al meer dan 25 jaar garant voor een avond vol plezier en dat zal deze keer zeker niet anders zijn. De voorstellingen beginnen om acht uur. Kaarten zijn te bestellen bij Marion Sulmann, 074-3841802 (na des avonds zes uur).