Afbeelding
Foto:

FC Twente Fandag
in de Klanderij

Zondag 25 maart kleurt winkelcentrum De Klanderij en Twentec in de Enschedese binnenstad rood. De Klanderij viert dit jaar haar 15-jarig jubileum en organiseert in samenwerking met FC Twente een speciale Fandag in het hartje van Enschede.

Om 12.00 uur wordt op zondag 25 maart het startschot gegeven en vinden er die middag diverse activiteiten plaats voor jong en oud. Ook enkele spelers van FC Twente brengen een bezoek aan de Fandag, voor de jonge supporters de kans foto's en handtekeningen te scoren of misschien wel een balletje met hen te trappen. Tijdens de Fandag zijn er diverse acties en kunnen er unieke prijzen worden gewonnen, waaronder een VIP-arrangement bij een thuiswedstrijd van FC Twente, gesigneerde wedstrijdshirts en wedstrijdkaarten.

Op het Van heekplein staat tijdens deze koopzondag een heuse stormbaan en kun je deelnemen aan verschillende voetbalactiviteiten van de FC Twente Kidsclub. Ook kun je een kijkje nemen in de enige echte spelersbus en kun je een potje FIFA spelen tegen de e-sporter van FC Twente.