Afbeelding
Foto:

Tanja Kroon Uitvaartontzorging voor een waardig einde

TWENTE - Na een overlijden moeten er veel keuzes gemaakt worden. Beslissingen over bijvoorbeeld een thuisopbaring, uitvaartcentrum, rouwkaart, uitvaartkist, begrafenis of crematie kunnen heel moeilijk zijn.

Het is voor mij belangrijk om te luisteren en uw ideeën over het afscheid te horen, maar ik kan mij goed voorstellen dat uw hoofd er op zo'n moeilijk moment niet naar staat. Ik vertel u wat de mogelijkheden zijn en ik ontzorg zodat u zich kunt richten op wat belangrijk is; afscheid nemen. Ik help u met allerhande praktische zaken die bij de organisatie van een uitvaart komen kijken. Denk bijvoorbeeld aan de verzorging van de overledene, aangifte van overlijden, rouwdrukwerk, condoleance, locatie, vervoer en nazorg. Daarbij let ik op de allerkleinste details zodat u verzekerd bent van een mooie, stijlvolle uitvaart. Gelukkig wordt het steeds minder een taboe om over de eigen uitvaart te praten. En dat is goed. Het is belangrijk voor uw nabestaanden om te weten wat uw uitvaartwensen zijn. Het is ook zeer de moeite waard om u te verdiepen in de kosten van een uitvaart, want de prijzen tussen de verschillende uitvaartondernemers lopen nogal uiteen.

Niet verplicht
Belangrijk is dat u weet dat u niet verplicht bent om de uitvaart te laten verzorgen door de uitvaartonderneming waar u ook verzekerd bent. Aan wie de verzekering uitkeert maakt niet uit. U mag zelf beslissen door wie u de uitvaart laat verzorgen. Dus bent u verzekerd bij bijvoorbeeld Dela, Yarden, Monuta of een andere maatschappij? Ook dan kunt u voor de praktische uitvoering van de uitvaart vertrouwen op Tanja Kroon uitvaartontzorging. Mijn werkgebied is Twente.

Neem contact op
U kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen als u informatie wilt over een uitvaart. Ik ben 24/7 bereikbaar op 06 54 36 26 86 of tanja@uitvaartontzorging.nl. Veel informatie is ook te vinden op www.tanjakroon.nl.