Afbeelding
Foto:

Auto Aaltink: Fiat 500 Lounge Premium met hoge korting

NIJVERDAL - De meest stijlvolle auto in zijn klasse. Dat is de Fiat 500 Lounge Premium. Speciaal voor u heeft jouw actieve FIAT-dealer Auto Aaltink twaalf stuks van dit luxe actiemodel ingekocht. Ze zijn direct leverbaar en staan compleet rijklaar vanaf € 18.500,-. Dat betekent € 3.210,- korting! Profiteer dus nu, op=op.

Een kleine auto van formaat. Handig en behendig in de stad. Waar je je onderscheidt van de grijze massa. Qua uiterlijk. Qua innerlijk. Altijd leuk en hip. Uniek en gedurfd. Modern en innovatief. Dus steeds weer met nieuwe details, nieuwe techniek, nieuwe accessoires, nieuwe looks. De Fiat 500 is het helemaal. De Fiat 500 heeft het allemaal! Dit superluxe model met lounge pakket is stoer en zuinig en heeft een hoge zit. Het design en interieur van de 500 is vernieuwd en ook zijn technologie is weer helemaal up to date. Mooi en slim tegelijk. Via Bluetooth of de Aux-ingang en USB-aansluiting op de middenconsole kun je je smartphone bijvoorbeeld aan het Uconnect-systeem koppelen en bedienen via het scherm in het dashboard of de toetsen op het stuurwiel. Het interieur is afgewerkt met de modernste materialen en bekledingsstoffen. Profiteer nu optimaal van dit actiemodel.

Kom langs
De Fiat 500 Lounge premium modellen zijn maar beperkt op voorraad, wees er daarom snel bij! Je bent welkom in de showroom aan de Marie Curiestraat 6 in Nijverdal. Een kopje koffie staat natuurlijk klaar.

Meer informatie
Voor alle beschikbare auto's, meer informatie of een online-offerte kun je ook een kijkje nemen op de website: www.ikwileenfiat.nl.