Afbeelding
Foto: Team Eurosped

Eurosped vol vertrouwen naar Hoogeveen voor bekerfinale

VROOMSHOOP/ALMELO – Alles in en romdom Team Eurosped tintelt en zindert, want de volleybalvrouwen spelen zondag de finale om de beker. Dat gebeurt in Hoogeveen tegen Sliedrecht Sport.

Dat maakt in de huidige thuishaven Het Punt veel euforie los en ook in de vorige speelhal IISPA te Almelo. In de halve finale werd thuis én uit afgerekend met de vrouwen van Sneek. Beide wedstrijden werden met 3-2 triomfalistisch gewonnen. De ploeg uit Vroomshoop had vanwege de thuiswinst van 3-1 aan twee sets genoeg en pakte die meteen.

Fans bedankt

Mooi hoe de vrouwen van Eurosped de talrijke meegereisde fans na afloop in de Sneker sporthal uitzinnig bedankten voor de support. Dat gebeurde onder aanvoering van Judith Kamphuis, die ook het beslissende punt maakte.

De ploeg van trainer Jan Berendsen beleefde afgelopen weekend een uitstekende generale door in Vroomshoop voor de competitie met 3-0 relaxed te winnen van van Alterno uit Apeldoorn: 25-19, 25-25 en 25-14.

Het team heeft zich - uiteraard zou je zeggen - ruim geplaatst voor de play-offs, zeg maar de nacompetitie vooe de beste teams in de vaderlandse eredivisie, na Sledrecht en Sneek als derde. Ook de volleybalvrouwen van Set Up'65 uit Ootmarsum hebben zich geplaatst voor de kampioenspoule, wat voot Twente natuurlijk een aangenaam gegeven is.