Afbeelding
Foto:

Munsterhuis Occasions levert Hofauto aan de Kolkleu

ALMELO - Het Prinsenpaar van Carnavalsvereniging De Kolkleu uit Hertme, Prins Marcel de 1ste & Adjudant Peter, hebben vorige week hun hofauto in ontvangst genomen bij Autobedrijf Munsterhuis Occasions aan de Violierstraat 103 in Almelo.

De zoektocht van de vereniging naar passend vervoer leverde een positieve reactie op van Lars van Santen en Bastiaan Braakhuis namens Autobedrijf Munsterhuis Occasions. De hoogheden worden tijdens het aankomende carnaval rondgereden in een Renault Kadjar 1.2 TCe Intens. "We zijn ontzettend blij met dit sympathieke gebaar van Munsterhuis", zegt voorzitter René Jannink van De Kolkleu.

Waardering
"Het is in deze tijd helemaal niet zo eenvoudig om zo'n prachtige hofauto te regelen. Het enige dat wij als carnavalsvereniging kunnen terug geven is namelijk alleen onze waardering en een aantal promotionele activiteiten. Bij ontvangst van de auto hebben wij Autobedrijf Munsterhuis Occasions dan ook een taart met een afbeelding van het prinsenpaar overhandigt. Dit ambachtelijke gebak bestaat uit een aantal dikke lagen dankbaarheid, met jam en slagroom", grapt voorzitter René Jannink.