Afbeelding
Foto:

ASV'57 huldigt Brinkman: zestig jaar lid

AADORP – De voetbalclub ASV'57 in Aadorp heeft volgens voorzitter Patrick Vollenbroek een bewogen jaar achter de rug. Niet alleen werd het eerste team na 45 jaar weer eens kampioen en promoveerde daardoor naar de derde klasse. Voorts werd het twaalfde lustrum op het sportpark Het Heuveltje luisterrijk gevierd, met heuglijke herinneringen en boeiende beschouwingen.

Vollenbroek sprak op de nieuwjaarsreceptie in het clubhuis Hero Brinkman toe, die vanaf de oprichting van ASV'57 al lid is en daarmee dus al zestig jaar deel uitmaakt van de voetbalfamilie. Hij bezoekt nog steeds trouw des zaterdags sportpark Het Heuveltje. Brinkman ontving een staande ovatie toen de voorzitter hem decoreerde. Het is toch waarlijk uniek, zeker in Aadorp.

Halve eeuw

Verder meldde Vollenbroek dat hij het vijftigjarig lid Hans Wetering had verrast met de bijbehorende versierselen. Dit omdat Wetering – woonachtig in Frankrijk, waar hij samen met zijn vrouw camping runt – op bezoek was bij zijn broer en moeder in Aadorp.

Trainer blijft

Nieuws was er ook op de trainersfront, want het contract van trainer Rene de Visscher is voor één seizoen verlengd. De voormalig speler van Heracles en HHC gaat daarmee zijn tweede seizoen in.

In middenmoot

Het eerste team doet het als promovendus in derde klasse onder leiding van De Visscher uitstekend, want de ploeg staat met vijftien punten stevig in de middenmoot. Wel is ASV nog op zoek naar een trainer voor het tweede team en een verzorger voor de selectie. Wie de schoen past...