Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Autobedrijf Zuithof al jaren trots op Daihatsu en Subaru

BORNERBROEK - Autobedrijf Zuithof en Daihatsu zijn al jarenlang onlosmakelijk met elkaar verbonden. Sinds het autobedrijf uit Bornerbroek zich in 1978 als officiële dealer aan het Japanse automerk verbond, verkocht Autobedrijf Zuithof in Nederland duizenden Daihatsu's aan zijn klanten.

Met het verkrijgen van het dealerschap van Daihatsu beleefde Autobedrijf Zuithof destijds een primeur, aangezien het daarmee de eerste Nederlandse Daihatsu-dealer van Nederland werd. 'Het is een geweldig merk', toont René Zuithof zich enthousiast over het oudste Japanse automerk, dat meer dan een eeuw geleden het levenslicht zag. 'Bovendien is Daihatsu ook een heel zuinig merk. Het enige 'minpunt' van Daihatsu is dat het geen goede auto's voor de werkplaats zijn, aangezien er vrijwel nooit iets aan de auto mankeert.'

Onderhoud
Voor onderhoud – of de enkele keer dat een reparatie wél noodzakelijk is – kunnen klanten hun Daihatsu met een gerust hart toevertrouwen aan de technici van Autobedrijf Zuithof. Want ondanks dat het Japanse automerk enkele jaren geleden besloot om te stoppen met de Europese import, werd Autobedrijf Zuithof verkozen om als servicedealer de levering van onderdelen, onderhoud en reparatie te blijven waarborgen voor Daihatsu-bezitters. De afgelopen decennia groeide Autobedrijf Zuithof, dat zo'n 57 jaar geleden aan het Tusveld werd opgericht door de vader van René en inmiddels ook al jarenlang Subaru-dealer is, uit tot een modern autobedrijf. Naast een mooie showroom voor de verkoop van nieuwe Subaru's en occasions van diverse merken beschikt het familiebedrijf over een werkplaats waar onderhouds- en reparatiewerkzaamheden worden verricht aan alle automerken.

Kom langs
Verder kan er aan het Tusveld 15 in Bornerbroek 24 uur per dag en zeven dagen per week goedkoop getankt worden bij het tankstation van Autobedrijf Zuithof.