Afbeelding
Foto:

De inruilsensatie van Nederland bij Kamp Twente

ALMELO - Tijdens The Big Event van Opel maakt Opel-dealer Kamp Twente met vestigingen in Almelo en Hengelo de aankoop van een nieuwe Opel wel heel aantrekkelijk.

Tijdens The Big Event, van 29 januari 2018 tot en met 3 februari 2018, krijgt u bij Kamp Twente een aantrekkelijke € 2.000,- extra inruilwaarde bovenop de Autotelex inruilwaarde van uw huidige auto. Naast deze extra inruilwaarde ontvangt u daar bovenop bij aankoop van een nieuwe Opel € 500,- gratis brandstof en mag u ook nog eens voor € 250,- aan Opel-accessoires uitkiezen.

Alle modellen
Alle Opel modellen doen mee aan The Big Event bij Kamp Twente. Of u nu voor een Opel Astra kiest, een Insignia of de nieuwe Grandland X. Zelfs de Opel bedrijfswagens doen mee! Op een Opel bedrijfswagen ontvangt u, bovenop al het eerdere genoemde voordeel, ook nog eens 5 jaar financiering tegen 0% rente.

Verdubbeling
In de 10e editie van The Big Event maakt u ook nog een kans dat uw inruilwaarde wordt verdubbeld. Elke dag zal er één taxatie worden uitgeloot, die geen € 2.000,-, maar zelfs € 4.000,- extra inruilwaarde ontvangt! Om mee te dingen met de verdubbelaar is het wel van belang om een e-mailadres en NAW-gegevens achter te laten op www.opel.nl. Belangrijk om te weten is dat u op de Opel Karl en Karl Rocks geen € 2.000,- extra inruilwaarde ontvangt maar € 1.000,- extra inruilwaarde. Uiteraard maakt u nog steeds kans op de verdubbelaar en ontvangt u de tankpas voor gratis € 500,- tanken en kunt u voor € 250,- aan gratis Opel accessoires uitkiezen.

Kom ook
Komt u ook naar The Big Event bij Kamp Twente? U bent van harte welkom tijdens The Big Event van 29 januari tot en met 3 februari 2018, het verkoopteam staat u dan graag te woord voor passend advies voor uw nieuwe auto. En de koffie staat klaar!