Afbeelding
Foto:

Van Mossel Kia trotse winnaar Top Dealer Award 2017 & 2018

TWENTE - Kia Motors Nederland heeft deze maand de best presterende Kia-dealers van het land uitgeroepen. Van Mossel Kia is de trotse winnaar van de Top Dealer Award 2017 & 2018. Bas Huijzer, Commercieel en Operationeel Directeur van de Kia-dealer, is uitermate trots met deze erkenning.

Voor het tweede jaar op rij ontving Van Mossel deze award. 'Samen met mijn team doe ik er alles aan om een goede indruk achter te laten en de verwachtingen van de klant te overtreffen. Onze slogan luidt: 'Van Mossel biedt meer dan u verwacht'. Dit proberen we telkens weer waar te maken', aldus Bas Huijzer.

Evalueren
Gedurende het hele jaar wordt iedere Kia-dealer objectief beoordeeld. Met name de afdelingen verkoop en after sales worden continu geƫvalueerd. Naast de realisatie van de doelstellingen wordt er vooral gekeken naar de wijze waarop service aan de klant wordt verleend, zowel bij de aanschaf van een auto als in het traject van technische dienstverlening daarna. Kia-dealer Van Mossel heeft zich hierin weten te onderscheiden; een bewijs van kwaliteit en optimale inzet van hun medewerkers.

Uitbreiding
Het is een spannend jaar voor Van Mossel, want op 2 januari hebben zij twee nieuwe vestigingen mogen verwelkomen. Zo bevinden ze zich voortaan op vijf strategische punten, namelijk Amersfoort, Apeldoorn, Harderwijk, Hengelo en Zwolle. De nieuwe vestigingen, Amersfoort en Harderwijk, zijn nog steeds gevestigd op het vertrouwde adres met de bekende gezichten.