Afbeelding
Foto:

Netto Dakar Deal Weken bij Broekhuis Peugeot

ALMELO - De wereldberoemde Dakar Rally is afgelopen week weer verreden. Deze slopende tocht van Lima in Peru naar Córdoba in Argentinië is een beproeving voor mens en machine. Niet verrassend wisten de teams die met Peugeots reden weer goed te scoren in het klassement.

Peugeot heeft een rijke geschiedenis in de rally-sport, waar het merk terecht trots op is. Ook Broekhuis is als Peugeot-dealer trots op de mooie resultaten. Zij delen die graag met u tijdens de Netto Dakar Deal Weken. Deze lopen nog tot en met 31 januari.

Dakar-edities
Broekhuis Peugeot levert de Peugeot 108, 208 en 2008 nu tijdelijk als Dakar-edities. Dit pakket bestaat uit Dakar badge, instaplijsten, rubber matten, getinte ramen en lichtmetalen velgen. Uw voordeel loopt zo op tot maar liefst 1.919 euro. De Peugeot 108 Dakar is nu verkrijgbaar voor 11.990 euro. De Peugeot 208 Dakar is rijklaar voor 16.499 euro en de ruime 2008 Dakar staat voor u klaar voor 21.999 euro. Let wel: het betreft voorraadmodellen dus op is op! De medewerkers van Broekhuis Peugeot adviseren u ook graag over de diverse mogelijkheden voor aantrekkelijke zakelijke of private lease.

Kom langs
Broekhuis Peugeot ontvangt u graag in één van de vestigingen in Enschede, Almelo, Hengelo, Rijssen en Oldenzaal. Kijk voor meer informatie ook op: www.broekhuis.nl/peugeot