Afbeelding
Foto: PR Knoll'ntrekkers

Twee van Westen gaan door tot 't allerlesten

BORNERBROEK - Prins Barry (Westen) de Eerste en Prinses Ingrid regeren dit carnavalsjaar over Knoll'nbrook. Zij zijn dit jaar het prinsenpaar dat de Bornerbroekse zotten en narren aanvoert.

Prins en Prinses laten zich assisteren door, jawel, het Adjudantenpaar Raymond en Dianne Westen. Afgelopen weekend zijn de Hoogheden gepresenteerd in Residentie Café Brockie te Bornerbroek. De kersverse Prins maakte een verrassende entree door op zijn crossmotor samen met zijn gemalin van achter uit de zaal naar het podium te rijden. Zij gaan de vereniging dit jaar voor onder hun motto Met disse twee van Westen, kunt wie mooi 't carnavalsjaar verpesten!

De Jongerenraad van de Knoll'ntrekkers presenteerde een dag eerder al Jonkheer, jawel, Rens Westen die met zijn Adjudant Jord Ledeboer van de Jongerenaad voorop gaat onder het motto Disse daag'n hijs ik nich bie Plas, maar hijst wie alle carnavalsdaag'n oons glas!

Ook bij de jeugd zijn twee Hoogheden gekozen: Jeugdprins Wout Loman en Jeugdprinses Bibi Kuilder. Dit jaar vindt in Bornerbroek de altijd magistrale optocht in Bornerbroek zaterdag 10 februari plaats.