Frans Munsterhuis, Lars-Peter Dijkstra en Thomas Markvoort
Frans Munsterhuis, Lars-Peter Dijkstra en Thomas Markvoort Foto:

Alpine is back!

HENGELO - En hoe! De nieuwe A110, een sierlijke, wendbare en authentieke coupé met twee zitplaatsen en de motor centraal achterin is in elke vezel een Alpine.

Deze achterwiel aangedreven tweepersoons coupé beschikt over een 1,8 liter viercilinder turbomotor met een vermogen van 252 pk. De A110 gaat van 0 naar 100 km/u in slechts 4,5 seconden. De topsnelheid is 250 km/u en de sportauto heeft een gewicht van slechts 1103 kg.

Volgend hoofdstuk
Alpine Centre Hengelo is één van de slechts twee officiële Alpine-dealers in Nederland. Het prachtige en roemruchte merk is bezig aan een comeback en begin 2018 zullen de eerste Alpine's in de showroom van Munsterhuis te bewonderen zijn. Alpine Centre Hengelo heeft Lars-Peter Dijkstra als Alpine Advisor: "Alpine kent natuurlijk een rijke en succesvolle geschiedenis. We zijn blij en trots dat we mogen deelnemen aan het volgende hoofdstuk." Er zal ook een speciale Alpine Mechanic worden opgeleid waardoor Munsterhuis de nieuwe Alpine's goed kan onderhouden.

Deel de passie
De toekomstige showroom op de 1e verdieping in Hengelo aan de Goudstraat 31-49 ademt straks de kenmerkende Alpine sfeer dankzij het gebruik van authentieke materialen en details in 'Blue Alpine'. In de Alpine studio kunnen kenners en nieuwe klanten samenkomen om hun passie voor het historische sportwagenmerk te delen. De eerste reacties van zowel het publiek als de pers zijn veelbelovend. Alpine Centre Hengelo kijkt dan ook uit naar het moment waarop ze de A110 daadwerkelijk kunnen testen en beleven.

Meer informatie
Voor meer informatie kijkt u op de website van Alpine Centre Hengelo: www.alpinecentrehengelo.nl, tevens kunt u zich hier ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Foto: Frans Munsterhuis, Lars-Peter Dijkstra en Thomas Markvoort

Afbeelding