Afbeelding
Foto: PR PVV

Wilders presenteert Stöteler en als lijsttrekker PVV Almelo

ALMELO - Sebastiaan Stöteler zal in maart lijsttrekker zijn van de PVV bij de verkiezingen voor een nieuwe gemeenteraad in Almelo.

Behalve in Almelo doet de PVV ook mee aan de verkiezingen in Enschede, Hengelo en Twenterand zijn vandaag gepresenteerd. De beweging van leider Wilders denkt in deze vier Twentse gemeenten een behoorlijk resultaat te kunnen neerzetten. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer haalde de PVV in Almelo zo'n twintig procent van de stemmen. Bij de lokale verkiezingen kan dat in maar minder zijn, maar toch genoeg voor een substantieel aandeel in de raadszaal.

Jan Willem Elferink trekt de lijst in Enschede, in Hengelo moet Jordi Rietman (destijds aanvoerder van de actiegroep voor de doorstart van de Luchthaven Twente) het boegbeeld van de partij worden en in Twenterand het zittende statenlid Erik Veltmeijer uit Vroomshoop. De presentatie der Twentse voorlieden vond deze week plaats in het provinciehuis te Zwolle, alwaar de vier lijsttrekkers en de overige kandidaten ook met Wilders op de foto gingen.