Afbeelding
Foto: Frank Visschedijk

Thijs Kemperink blijkt zeer populair in Amelo

ALMELO – De caberier Thijs Kemperink, geboren in Albergen, kind van Morshuis, trekt overal volle zalen en Almelo is daarop geen uitzondering. Voor zijn nieuwe voorstelling Bonje! van zaterdag 20 en zondag 21 januari bestaat al een wachtlijst.

In zijn voorlaatste programma Zleur schetste Kemperink de verhoudingen in de buurt aan de hand van een zomerse buurtbarbecue. Een show zonder wijzend vingertje, met veel humor én met een onderliggend thema dat Thijs aan het hart gaat, namelijk 'noaberschap'.

Rasverteller

In zijn nieuwe programma gaat deze Twentse rasverteller aan de haal met de ruzie met zijn allerbeste vriend. Blijf je loyaal, doe je je best om elkaar te begrijpen of blijft het 'bonje'? Herkenbaar, beeldend verteld, alledaags én typerend voor deze tijd...De regie van Bonje! is in handen van Silvester Zwaneveld.

Carrière

Kemperink (1982) is geen cabaretiier die in het Twents spreekt, maar wel een cabaretier uit Twente. Sinds 2007 houdt hij zich bezig met stand-up comedy. Al vrij snel ontwikkelde hij een eerste avondvullend programma onder de naam Achteraf bekeken. Daarmee introduceerde Kemperink zich op vele regionale podia en maakte hij kennis met de theaterwereld. In 2013 volgde zijn programma Gas d'r op en in januari 2016 Zleur ook al buiten de regio. En nu de nieuwe show twee keer in Almelo, voor wie kaartjes kan krijgen...