Heracles eert vrijwilligers in de kerssfeer

ALMELO - In navolging van de vorige succesvolle edities werden de bijna tweehonderd vrijwilligers van Heracles Almelo ook dit jaar weer uitgenodigd voor de kerstborrel in het sfeervol aangeklede spelershome.

Op deze wijze zette de club de schare onbezoldigde en onvermoeibare medewerkers in het zonnetje. De vrijwilligers lieten zich de oliebollen en het bittergarnituur goed smaken.

De medewerkers en bestuursleden van Heracles Almelo staken de handen uit de mouwen, achter de bar of door rond te gaan met de schalen.

Aan het einde nam iedereen zijn welverdiende kerstpakket in ontvangst, dat hen door onder andere Gor Agbaljan, Tim van de Berg, Peter Reekers, Brian van Loo en René Kolmschot werd aangereikt.

Zaterdag Excelsior – FC Twente

ENSCHEDE - Aankomende zaterdag speelt FC Twente de laatste wedstrijd voor de winterstop in Rotterdam. De belangrijke wedstrijd tegen Excelsior begint om 20.45 uur.

Tegen de Kralingers werd er vorig seizoen met 1-1 gelijk gespeeld. Excelsior kwam in deze wedstrijd op voorsprong door een goal van Nigel Hasselbaink in de vijfttiende minuut. Fredrik Jensen bracht vervolgens in de 35ste minuut de eindstand op het scorebord. Eerder dit seizoen werd er in De Grolsch Veste met 1-3 verloren van Excelsior. Met een uitverkocht uitvak gaan we zaterdag voor een beter resultaat.

Glazen Huis Bornerbroek: weer record

BORNERBROEK - Na 94 uur bij café Brockie in een afgesloten studio te hebben gezeten is het de drie deejays Peter Bolscher, René Stamsnijder en Sander Zwijnenberg gelukt om het na de fenomenale opbrengst van 15.830,98 euro van vorig jaar een nieuw record te vestigen met als eindbedrag 21.337.

Met dank aan alle mensen die geld stortte, bedrijven en inzamelingsacties en niet te vergeten de grote inzet van de DJ's. Dit alles zal ten goede komen van de goede doelen die zich gemeld hebben bij het Glazen Café.