Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Steggink Interieurs stelt zich voor!

WEERSELO - Bij Steggink Interieurs aan de Gunnerstraat 18B in Weerselo zien we ons werk nog echt als een ambacht. De vakmensen in onze werkplaats zijn stuk voor stuk gediplomeerde specialisten die uw wensen optimaal weten te realiseren.

Ons bedrijf
Steggink Interieurs is het adres voor uw totale inrichting. Kwaliteit, vertrouwen, kennis en onze uitgebreide service zorgen voor een absolute meerwaarde. Binnen onze interieur bouwtak en meubelmakerij hebben wij alle kennis in huis om u als klant elk gewenst ontwerp te kunnen leveren.

Maatwerk
Wij beschikken over een eigen ontwerpafdeling waar u uw eigen ideeën kunt laten uitwerken. Wij kunnen elk ontwerp volledig afstemmen op uw wensen, van materiaalkeuze tot inrichting. Onze binnenhuisarchitect laat u graag zien welke mogelijkheden er zijn.

Particulier
Wij onderscheiden ons doordat we u alle expertises aanbieden onder één dak. Dit betekent dat we u van A tot Z in het proces kunnen ontzorgen bij het inrichten van uw woning. Zo kunt u bij ons terecht voor o.a. keukens, kasten, meubelen, raambekleding, vloeren en accessoires.

Zakelijk
De inrichting van uw bedrijf bepaalt voor een groot deel uw visitekaartje naar klanten. Reden dat wij onze klanten adviseren om weloverwogen keuzes te maken op het gebied van interieur, waarbij het uitgangspunt altijd uw visie, concept en budget zijn. Op onze website zijn diverse referenties te vinden.

Kop koffie
Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit voor een heerlijke kop koffie in onze ruime en gezellige showroom aan de Gunnerstraat 18 B in Weerselo. Kijk ook op onze website: www.steggink-interieurs.nl

Like & Win!
Wij organiseren de komende maand ook een Like & Win actie. Bij 4.000 likes op onze Facebookpagina, @StegginkInterieurs, verloten wij deze lamp ter waarde van 330 euro per direct! Uiterlijk 27 januari kan de winnaar deze mooie lamp ophalen in onze showroom. Wij maken dan nog even een foto van de winnaar met zijn/haar nieuwe lamp. * Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.