Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Reinigen met water op het toilet – Kom het ervaren bij Bubbels & Jets

ENTER - Steeds meer Nederlanders reinigen het onderlichaam met water na het toiletgebruik Op het toilet zijn we gewend wc-papier te gebruiken. Maar steeds meer Nederlanders laten het wc-papier links liggen en kiezen voor het reinigen met water na het toiletgebruik. Je onderlichaam reinigen met water is hygiënisch, comfortabel en geeft je een heerlijk frisgewassen gevoel de hele dag. Bubbels & Jets aan de Vonderweg 28B in Enter laat u graag kennismaken met deze innovatie tijdens de demo-dagen, van 26 december tot en met 6 januari.

U kunt hier onder meer de Geberit AquaClean bekijken én ervaren. Een wc met ingebouwde douchefunctie. De eerste keer ervaring met zo'n douchewc is altijd bijzonder. Bubbels & Jets laat u dit graag zelf ervaren; reinigen met water heeft veel voordelen.

Hygiënisch
Was jij je haren zonder water of maak jij je handen schoon met alleen papier? Wat compleet ondenkbaar is voor bepaalde gewoontes in ons leven, geldt niet voor de reiniging van onze billen. In de meeste gevallen wordt droog toiletpapier gebruikt. De Geberit AquaClean douchewc biedt een bijzondere ervaring, die onze westerse gewoonten in persoonlijke hygiëne weleens voorgoed zou kunnen veranderen. Het reinigen van de billen met water wordt net zo gebruikelijk als het nemen van een dagelijkse douche. Water is immers verfrissend, hygiënisch, reinigend en heeft een voelbaar effect op ons welzijn gedurende de hele dag. De Geberit AquaClean is een hypermoderne douchewc met een ingebouwd wellness-programma, waarmee het onderlichaam met warm water gereinigd wordt. Afhankelijk van het model zijn er ook extra comfort functies aanwezig. Het toilet heeft bovendien een elegante vormgeving, welke past in elk toilet of badkamer.

De eerste keer
Uniek, verrassend en verfrissend: de eerste keer op een douchewc is altijd een bijzondere ervaring. Ervaar ook jouw 'eerste keer' en ontdek de voordelen van het reinigen met water. Water is zoveel schoner, zachter en comfortabeler dan vegen met droog toiletpapier. Ervaar het zelf en je zult merken dat je eerste bedenkingen direct zullen verdwijnen en je snel niet meer zonder wilt.

Maak kennis
Bubbels & Jets laat u graag deze voordelen ervaringen tijdens de demo-dagen van 26 december tot en met 6 januari. U kunt uitgebreid advies krijgen over deze en andere modellen evenals alle andere aspecten van badkamerinrichting. Bubbels & Jets is al vele jaren uw vertrouwde adres voor badkamers, sauna's, baden én tegenwoordig ook keukens. Kom langs aan de Vonderweg 28B in Enter of kijk op: www.bubbelsenjets.nl