Afbeelding
Foto:

Service centraal bij Autobedrijf Temminghoff

HAAKSBERGEN - Autobedrijf Temminghoff in Haaksbergen heeft de afgelopen zeven jaar een reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner op het gebied van uw mobiliteit. Opgericht in 2010 door Rino Temminghoff en gevestigd in een moderne showroom met twee verdiepingen en aangrenzende werkplaats met 6 werkplekken in Haaksbergen.

Het bedrijf begon destijds met een kantoor vanuit Hengelo en is vanaf 2011 gevestigd in het ultramoderne en functionele bedrijfspand in Haaksbergen, waar u een ruime collectie kwalitatief geselecteerde auto's in rijk uitgeruste uitvoeringen aantreft.

Service staat centraal
Autobedrijf Temminghoff specialiseert zich in de verkoop van jong gebruikte auto's van alle merken. Hierbij is een stuk onderhoud en service natuurlijk erg belangrijk. In de eigen werkplaats mag u rekenen op goed verzorgd onderhoud en reparatie voor alle merken personen- en bedrijfsauto's. Dat service een belangrijke drijfveer is, blijkt ook uit de uitstekende klantbeoordelingen. Zij waarderen het bedrijf gemiddeld met het rapportcijfer 9,0. Om uw mobiliteit te garanderen bieden zij ook de Privilegepas; gratis wanneer u hier het regulier onderhoud uit laat voeren. Zo bent u verzekerd van pechhulp onderweg in binnen- en buitenland, inclusief vervangend vervoer.

Styling
Autobedrijf Temminghoff biedt ook hoogwaardige styling aan voor uw auto, om deze geheel naar wens uit te rusten met bijvoorbeeld bijzondere velgen, optische- en motortuning of een volledige wrap in een nieuwe kleur. Hierbij maken zij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen.

Kom langs
Autobedrijf Temminghoff laat u graag kennismaken met deze uitstekende service. Ook wanneer u vragen of bijzondere wensen hebt op het gebied van styling bent u aan het juiste adres. Bezoek hen aan de Bouwstraat 1 in Haaksbergen of kijk op: www.temminghoff.nl