Afbeelding
Foto:

Nieuwe modellen Jaguar en Land Rover in de showroom bij Munsterhuis Exclusief

HENGELO - Bij Munsterhuis Exclusief kunt u in de laatste maand van het jaar nog enkele nieuwe modellen bewonderen. Blikvanger daarbij is de nieuwe Jaguar E-PACE.

De EPACE is Jaguar's eerste compacte SUV. Het model is een unieke combinatie van fraai design, wendbare handling en dynamisch rijgedrag. Hij combineert een prachtig design met wendbaarheid en prestaties. Deze SUV is tot in het extreme getest op elk wegdek en onder alle omstandigheden, zodat u kunt genieten van een fantastisch rijgedrag en perfect comfort. Met zijn fraai gevormde motorkap en krachtig gelijnde achterflanken, is de Jaguar E-PACE een dynamische wendbare SUV met het design van een coupé.

Range Rover
Naast de nieuwe E-PACE, staat ook de opgefriste Range Rover MY 18 in de showroom. De Range Rover is natuurlijk al jaren een begrip en door zijn kernmerkelijke uiterlijk van grote afstand herkenbaar. Met zijn drie klassieke designlijnen – de onderste accentlijn, de doorlopende taillelijn en de zwevende daklijn – heeft de Range Rover een onmiskenbare vormgeving. De MY18 wijkt daar niet van af. Bekijk hem zelf, evenals de nieuwe Jaguar E-PACE, in de showroom van Munsterhuis Exclusief aan de Goudstraat 31-49 in Hengelo.