Afbeelding
Foto:

Ezendam kiest voor Opel

TWENTE - Ezendam Rijopleidingen in Enschede en Hengelo heeft deze maand zes nieuwe lesauto's in ontvangst genomen. Ezendam koos voor de Opel Astra, afgeleverd door Kamp Twente.

Kamp Twente is gevestigd aan de Steenzoutweg 16 in Hengelo en de Weezebeeksingel 4 in Almelo. Als officieel Opel-dealer zijn zij al vele jaren een betrouwbare partner in mobiliteit, zowel voor de particulier als de zakelijke markt. Ezendam profiteert met de aanschaf van een jarenlange ervaring op de zakelijke markt, en natuurlijk de nabijheid van een moderne onderhoudswerkplaats in de directe nabijheid.

Lesauto
De Opel Astra's worden gebruikt voor het aanbieden van rijlessen. De auto's werden voorzien van de gebruikelijk lesauto-borden én een strakke bestickering in Ezendam's blauwe huisstijl, zodat ze goed herkenbaar zijn op de weg. De Opel Astra is daarnaast een moderne auto, representatief voor de meeste voertuigen waar een nieuwe bestuurder uiteindelijk achter het stuur plaats zal nemen. Betrouwbaarheid van deze lesauto's is natuurlijk ook een belangrijke factor voor het bedrijf.

Goed advies
Kamp Twente verwelkomt u graag in haar showrooms om u passend advies te geven voor aanschaf van een personenauto of bedrijfswagen. Ook voor lease bent u hier aan het juiste adres. Kijk ook op: www.kamptwente.nl