Afbeelding
Foto:

Service centraal bij Van Mossel

HENGELO - De aanschaf van een auto is een hele beslissing; je weegt alle voordelen af en kijkt naar het kostenplaatje om tot een weloverwogen besluit te komen. Gelukkig staat u er als koper niet alleen voor: verkoopadviseur Jim de Boer staat garant voor een goede begeleiding bij Van Mossel Kia.

Jim de Boer is sinds oktober werkzaam bij Van Mossel, uw vertrouwde Kia-dealer in Hengelo. Hij heeft al van jongs af aan een passie voor de autobranche. Zo volgde hij de gerenommeerde IVA-opleiding Automotive Business Management en liep stage bij Huiskes-Kokkeler de afgelopen twee jaar. Deze opleiding is breed en geeft naast een basis in de verkoop ook een belangrijk stuk verdieping om door te kunnen groeien.

Goed advies
Bij Van Mossel brengt hij graag zijn ervaring in de praktijk; als full-time verkoopadviseur is hij betrokken bij het hele traject van advisering tot aflevering van uw auto. Bij aanschaf van een auto komt immers veel kijken. Zo is financiering niet een aspect waar u als klant veel mee bezig bent, maar waar een ervaren verkoopadviseur u goed doorheen kan loodsen.

Doorleren
De opleiding Automotive Business Management en zijn stage gaven natuurlijk al een goede basis om u als klant te kunnen helpen met al uw vragen. Maar natuurlijk hoopt Jim de komende jaren nog veel ervaring op te doen in het klantencontact. Zijn missie is pas geslaagd wanneer iedere klant tevreden is over de service en advisering; dit is immers hoe je een goede band opbouwt. Niet verrassend heeft Van Mossel Kia dankzij Jim en andere adviseurs een grote, vaste klantenkring op weten te bouwen.

Maak kennis
Jim de Boer hoopt binnenkort ook eens met u kennis te kunnen maken in de vestiging aan de Höltersweg 30 in Hengelo. Bel voor informatie met: 088-08 70 120 of kijk op: www.kia-vanmossel.nl