Afbeelding
Foto:

Profiteer nu van de beslis bonus bij Munsterhuis

ENSCHEDE - Tijdens de inmiddels bekende Salon de Pormotion van Renault kunt u nu profiteren van tot wel € 3.000,- voordeel bij Renault-dealer Munsterhuis met vestigingen in Enschede, Hengelo en Rijssen.

Voor u als klant is er tijdens de Salon de Promotion een ruime selectie auto's beschikbaar met maximaal voordeel. Dat moet dus wel tijdens de Salon de Promotion zijn bij Renault-dealer Munsterhuis in Enschede, Hengelo en Rijssen. In de periode van zaterdag 9 december 2017 tot en met zondag 7 januari 2018 profiteert u tot wel € 3.000,- ; dit noemen zij de BeslisBonus!

Goed moment
Dit is dus echt het moment om voor een nieuwe Renault te kiezen. Want u ontvangt als klant nu extra voordeel op alle Renault-modellen. Wie alvast wil weten hoeveel voordeel de Renault-dealer biedt, kan nu zijn of haar voordeel berekenen op www.renault.nl.

Clio
Denkt u bijvoorbeeld aan een Renault Clio Hatchback? Maak er dan maar een Renault Clio Estate van! Tijdens Salon de Promotion maakt Renault groter denken mogelijk, want tot en met 7 januari 2018 profiteert u van deze upgrade ter waarde van € 3.000,-. Een Renault Clio Estate rijd u dus voor de prijs van een Renault Clio Hatchback!

Kom langs
Voor meer informatie over de modellen en acties van Renault bent u welkom in de showroom van Renault-dealer Munsterhuis met vestigingen in Enschede, Hengelo en Rijssen.