Afbeelding
Foto:

Schrameijer Wonen & Slapen

TUBBERGEN - Stap binnen bij Schrameijer Wonen aan de Molenstraat in Tubbergen en proef meteen de gezellige, huiselijke sfeer in de winkel. Neus lekker rond tussen de meubelen, maak kennis met verschillende stijlen en laat je inspireren door een van onze interieuradviseurs onder het genot van een kop koffie aan de koffietafel. Al 41 jaar doen wij ons uiterste best om met een rugzak vol ervaring en passie u een passend interieuradvies te geven, want iedereen komt graag thuis in een huis waar hij of zij zich thuis voelt.

Wij leveren meubels volgens de laatste trends en helemaal naar eigen smaak voor een geheel nieuw interieur of passend bij reeds aanwezige meubels. In nauwe samenwerking met de oude ambacht van onze Smid kunnen wij ook aan de industriƫle wensen van onze klanten voldoen. Daarnaast beschikken wij over een meubelmaker die elke gewenste maat van tafel of kast, zelfs naar eigen ontwerp op maat kan maken. Waarna ook de gewenste afwerking van de klant wordt gekozen. In samenwerking met fabrikanten van banken en fauteuils, waaronder enkele Nederlandse, kunnen we ook deze meubelen van op maat te leveren. 'Schrameijer gaat geen uitdaging uit de weg!'

Wand- en raamdecoratie
Naast meubelen richten wij ons advies ook op wand- en raamdecoratie en kleuradvies, waarbij wij nauw samenwerken met een diverse speciaalzaken. Ook zij komen bij de klant langs om de maten op te nemen en alles van A tot Z te verzorgen. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant en jarenlange ervaring wordt het interieur altijd naar wens geleverd.

Professioneel slaapadvies
Naast ons uitgebreide assortiment aan meubelen kunnen klanten bij ons ook terecht voor een persoonlijk slaapadvies. Daarnaast bieden wij keuze uit een scala aan ledikanten, boxsprings, seniorenbedden, koppelbedden en toebehoren, zoals matrassen, toppers, dekbedden, kussens en overtrekken. Zo zijn wij dealer van onder anderen Cinderella, Boxholm en M-Line. Kom langs in de winkel om proef te liggen en voor een professioneel slaapadvies.

Gratis interieuradvies
Heeft u liever advies bij u meubelkeuze? Schrameijer biedt gratis interieuradvies aan huis. Onze interieuradviseurs komen graag bij u thuis langs en adviseren u graag op het gebied van styling en inrichting. Uiteraard kunt u ook een plattegrond en kleursamples meenemen naar onze showroom. Schrameijer Wonen is dealer van diverse merken, zoals UrbanSofa, H.E. Design, Maxfurn, Haros, Meubitrend, Just Design, Koopmans en diverse anderen.

Meubels op maat
Schrameijer Wonen heeft een eigen meubelmakerij en beschikt over een smid. Hierdoor kunnen we veel meubelen op maat maken: van tafels tot tv-meubels en meer. Vrijwel alles is mogelijk! We maken alles op maat met onze ambachtelijke meubelmaker. Kom langs voor de mogelijkheden. Meubelen op maat gemaakt: er is zoveel mogelijk dat we u graag uitnodigen om langs te komen in onze showroom. Onze interieuradviseurs bespreken graag de mogelijkheden met u. De koffie staat klaar!

Afbeelding
Afbeelding