Afbeelding
Foto:

Aantrekkelijke kortingen bij La Plume Rijssen

RIJSSEN - La Plume in Rijssen is verhuisd. De bestaande voorraad is opgekocht door van Hunnik meubelen en Jansen slapen uit Genemuiden. Wekelijks komt er nieuwe aanvoer binnen uit onze magazijnen die met grote korting verkocht worden. Al vele jaren is La Plume uw specialist op het gebied van heerlijk slapen én stijlvol wonen. In de riante showroom aan de Fahrenheitstraat 1 in Rijssen kunt u terecht voor goed advies en aankoop van een slaapsysteem én een mooie selectie aan meubels voor in ieder interieur.

Als slaapspecialist kunt u bij hen terecht voor uiteenlopende bedden, matrassen meer van gerenommeerde merken zoals Auping, Viking en Tempur. Momenteel extra gunstig geprijsd met kortingen van 25 tot zelfs 75 procent. Een goede nachtrust is essentieel voor uw totale gezondheid; het is een boodschap die we al vele jaren horen. Maar lang niet iedereen beseft dit, totdat er klachten ontstaan. Zo is het van belang dat uw bed en matras goed op elkaar afgestemd zijn, maar ook op uw specifieke lichaamstype. Maar: de voorraad is natuurlijk beperkt voor sommige producten. Het loont dus zeker om even langs te komen in de mooie, stijlvolle showroom.

Kamer inrichting
I
n de ruime showroom treft u naast de bedden ook een uitgebreide selectie meubelen voor de rest van het huis aan. Een woning heeft immers meer nodig dan alleen een bed. In de mooie 'inspiratiekamers' kunt u vele meubels bekijken in uiteenlopende stijlen, afwerkingen en prijsstellingen. La Plume levert meubels van diverse bekendere merken, waaronder Metropole, Van Room, Keijser & Co, Eichholtz en Bocx interieurs. De bestaande voorraad wordt verkocht met aantrekkelijke kortingen van 40 procent. Maar ook hier geldt: weg is weg.

Verlichting
Verlichting is ook een aspect wat een grote impact heeft op uw interieur. Zo is het goed verlichten van een slaap- of woonkamer belangrijk voor de juiste ontspannende sfeer. Daarnaast zijn er ook steeds meer duurzame ontwikkelingen op dit vlak, zoals praktische LED-verlichting die lang mee gaat.

Goed advies
Wilt u graag een smaakvol interieur, maar weet u niet waar u moet beginnen? Bij La Plume kunt u ook een kijkje nemen in de stijlvolle inspiratiekamers; voorbeeldinterieurs die de meubels en accessoires op een mooie en verrassende manier tot hun recht laten komen. La Plume koppelt de laatste woontrends in het interieur aan uw specifieke persoonlijke wensen.

Kom langs
La Plume Rijssen ontvangt u graag in de showroom aan de Fahrenheitstraat 1, 7461 JA in Rijssen. Let wel: aanbiedingen zijn beperkt in voorraad, dus het is verstandig om op tijd te kijken voor de grootst mogelijke selectie.

Afbeelding
Afbeelding