Afbeelding
Foto:

Laatste uitverkoop bij slaapspecialist Sonex

ENSCHEDE - Sonex aan de Lasonderstraat 40 in Enschede is al vele jaren dé beddenspecialist van de stad. Het bedrijf bestaat sinds 1924 en hele generaties hebben hun nachten doorgebracht in een bed geleverd door dit bedrijf. Maar helaas, Sonex sluit binnenkort haar deuren. Voor het zover is, kunt u nog wel profiteren van een laatste, totale uitverkoop. Op bekende merken waaronder Auping, Viking en Tempur ontvangt u kortingen van 25 tot 75 procent.

De huidige eigenaren hebben geen opvolger voor het bedrijf, waardoor zij dit nu gaan sluiten. Zeker een aderlating, omdat de medewerkers van Sonex dankzij grote betrokkenheid en jarenlange ervaring iedere klant van passend advies kunnen voorzien bij de aanschaf van een compleet bed, matras, kussen of beddengoed.

Slaapspecialist
Sonex kan alles omtrent bedden leveren. Dit begint natuurlijk bij een compleet systeem: een combinatie van een bedbodem en matras. Door deze goed af te stemmen op de wensen van u als klant zult u altijd de juiste ondersteuning krijgen, ongeacht uw lichaamstype. Een goede nachtrust is bijzonder belangrijk; dit heeft namelijk een directe invloed op de algehele gezondheid. Een goed advies is daarom ook een belangrijk aspect omdat uw toekomstige bed wel echt bij u moet passen. Bij Sonex is een brede selectie bedden en matrassen op voorraad, nu tegen extra gunstige prijzen. De kortingen kunnen oplopen van 25 tot 75 procent, op de bekende merken waaronder Auping, Viking, Tempur en andere. U ontvangt ook een volledige garantie op deze producten.

Slaapkamers
In de ruim 4.000 vierkante meter showroom treft u naast de bedden ook een selectie meubelen voor de slaapkamer aan. Een slaapkamer heeft immers meer nodig dan alleen een bed. Een mooie, praktische kast maakt uw slaapkamer helemaal af en zorgt voor handige opbergmogelijkheden. Gelukkig kan Sonex u ook op dit vlak passend advies geven. Zo bieden zij een ruime sortering kasten en commodekasten aan in vele stijlen, afwerkingen en prijsstellingen.

Relaxfauteuils
Sonex biedt ook nog een andere productcategorie aan; namelijk de relaxfauteuils. De grotere, makkelijk verstelbare stoel waarin u helemaal tot rust komt na een drukke dag. In de riante showroom zijn diverse modellen te bekijken én uit te proberen onder het genot van een heerlijke kop koffie. Dit is ook de gemoedelijke sfeer waar het team van Sonex om bekend staat: ieder klant wordt als familie ontvangen. De fauteuils variëren van type, kleur, materiaal en verstelmogelijkheden, maar ze hebben wel gemeen dat ze optimaal zitcomfort bieden, en dat jaren lang. Het team van Sonex ontvangt u graag in de showroom aan de Lasonderstraat 40, 7514 CJ Enschede. Bel voor informatie met 053 - 435 85 55. Kijk ook op: www.sonex.nl

Afbeelding
Afbeelding