Roy Hüve
Roy Hüve Foto: Petra Koenderink

De waterontharder

ENSCHEDE - Dacht u dat een waterontharder alleen maar goed is voor een kalkvrije wasmachine, badkamer en apparatuur? Dan heeft u het mis. Het is namelijk ook heel goed voor uw gezondheid én portemonnee.

Bij de Badkamerkoning in Enschede weten ze alles te vertellen over de voordelen van een waterontharder. Als je ze op een rijtje zet, heb je een hele waslijst. Een waterontharder is namelijk niet alleen fijn om verlost te zijn van kalkaanslag in het toilet, badkamer en keukenapparatuur. Het doet meer, veel meer.?Het heeft namelijk ook een zeer gunstig effect op uw gezondheid. Vooral op uw huid. Heeft u na het douchen of handen wassen, last van huidirritatie? Eczeem? Winterhanden? Een hele droge huid? Jeuk? Al deze huidirritaties kunnen veroorzaakt worden door teveel kalk in het water. ?Met een waterontharder bent u in één klap van deze problemen af. Het resultaat? Een zachtere huid, zachter haar, een rustiger huid en minder last van bijvoorbeeld die nare winterhanden.

De werking
Een waterontharder werkt eenvoudig. Allereerst wordt het achter de watermeter geïnstalleerd. Hierdoor is al het water in uw huis kalkvrij. Het kalk in het water wordt onttrokken door een filter met harskorrels. Bijzonder aan de waterontharders van de Badkamerkoning is dat ze volume gestuurd zijn. Hoeveel water komt er door heen? En hoever is de hars verzadigd? Door deze twee dingen te combineren, wordt er pas gespoeld als het nodig is. U heeft altijd zacht water en er wordt nooit teveel spoelzout gebruikt.

Besparing
Naast kalkvrije apparatuur en een gezondere huid, bespaart u ook geld. En dat kan oplopen tot enkele honderden euro's per jaar. Minder reinigingsmiddelen nodig, apparatuur gaat langer mee en geen kalkaanzetting waardoor je nooit teveel aan energiekosten betaalt.

Iets voor u?
Niieuwsgierig of een waterontharder ook iets voor uw huis is? Kijk op www.badkamerkoning.nl of bel 06-43436294.