Afbeelding
Foto: archief

Muziektheater Servus Almelo start in januari ook een jeugdafdeling

ALMELO – Het Muziektheater Servus breidt uit met een jeugdafdeling: Servus junior. De vereniging biedt kinderen van zes jaar en ouder de mogelijkheid elke woensdagmiddag te komen zingen, dansen en toneelspelen. Servus junior kan de 'grote' optredens van de vereniging ondersteunen, maar gaat ook aan de slag met een eigen productie.

De afgelopen jaren hebben kinderen met veel succes aan diverse voorstellingen meegewerkt. Het plezier en enthousiasme van deze jonge artiesten heeft ervoor gezorgd dat Servus deze jeugdafdeling een vaste plek binnen de vereniging wil geven. Servus junior gaat vanaf januari wekelijks repeteren op woensdagmiddag van kwart voor drie tot kwart voor vier. Onder leiding van een ervaren koordirigent, choreograaf en regisseur wordt er afwisselend gewerkt aan zang, dans en toneel.

Servus is een actieve vereniging met zo'n honderd leden met een musical- en klassieke afdeling. De vereniging brengt elk jaar muzikale producties van hoog niveau. Denk aan In de ban van Elisabeth en Laterna Magica, en afgelopen jaar de theaterproductie Over de Brug in samenwerking met Harmonie Sint Jan uit Wierden. Meer informatie: www.servus-almelo.nl.