Afbeelding
Foto:

Nijkamp Uitvaartzorg slaat zijn vleugels in de regio Twente uit

ALMELO/ENTER - Nijkamp Uitvaartzorg met het hoofdkantoor in Enter, heeft per december de exploitatie van Uitvaartcentrum 't Lentfert van Monuta in Rijssen overgenomen.

Beide bedrijven hebben sinds 2015 een partnerschap met betrekking tot uitvaartverzorging. Binnen deze afspraken is opgenomen dat Nijkamp Uitvaartzorg op termijn de exploitatie van 't Lentfert van Monuta zou overnemen. Dat is nu geƫffectueerd.

Na enkele aanpassingen aan het pand zet Nijkamp Uitvaartzorg de werkzaamheden voort. Zo wordt de toegang tot de opbaarkamers uitgebreid zodat deze straks ook via de buitenzijde toegankelijk zijn. De twee Monuta-medewerksters die al een ruime periode werkzaam zijn bij het uitvaartcentrum, zetten hun werkzaamheden voort onder de verantwoordelijkheid van Nijkamp, met vestigingen in Enter, Eibergen en Haaksbergen en kantoor in het uitvaartcentrum te Holten. Het werkgebied omspant Twente, Salland en Achterhoek. Dik twintig jaar geleden richtte Nijkamp (foto) in het dorp zijner inwoning het bedrijf als eenmanszaak op en nu is het een onderneming van formaat op de uitvaartmarkt.