Afbeelding
Foto:

Vakmanschap bij Schoenmakerij Van den Hoek

HENGELO - Je voeten zijn een belangrijke basis voor je gehele gezondheid. En wanneer er iets mis is of 'niet lekker loopt' met je voeten, kan dit al snel een grote impact hebben op je totale gezondheid. Wanneer een normale schoenenwinkel niet kan helpen, kan een vakman zoals Pascal van den Hoek uitkomst bieden. Bij Schoenmakerij Van den Hoek specialiseert hij naast reparaties ook in orthopedische aanpassingen.

Pascal van den Hoek begon in 2014 bij schoenmakerij Flink; een schoenmakerij met meerdere vestigingen in Twente. Nu neemt hij de Hengelose vestiging over en gaat verder onder eigen naam. De vestiging blijft bij Kievit Schoenen aan de Sabina Klinkhamerweg 10 in Hengelo. Kievit zelf is al specialist op het gebied van passend schoeisel voor iedere voet, maar de aanwezigheid van een schoenmaker als Pascal heeft een grote toegevoegde waarde.

Vakmanschap
Vakmanschap en deskundigheid zijn heel belangrijk om zowel bij reparaties als aanpassingen altijd het juiste resultaat te bereiken. Want zoals gezegd: een goede schoen is ook de basis voor een goede gezondheid. Bij Schoenreparatie van den Hoek kunt u terecht voor uw standaard schoenreparaties zoals het vervangen van hakken en zolen.

Beste resultaat
Voor het beste resultaat gebruikt hij uitsluitend originele materialen, waardoor uw merkschoen weer als nieuw is. Onder meer voor de merken Van Bommel, Van Lier, Santoni, Greve, Magnanni, Gorgio en andere. Zo kunt u uw geliefde, dure, meest gedragen paar schoenen een tweede leven geven.

De juiste pasvorm
"Alles draait om de juiste pasvorm", zo benadrukt schoenmaker Pascal van den Hoek. Net als met andere kleding passen schoenen soms net wel of net niet. Hij kan dan zorgen voor het aanpassen van de schoenen zodat deze optimaal loopcomfort bieden. Als voorbeeld noemt hij ouderen met reuma, waarbij een goed passende schoen belangrijk is om ontstekingen te voorkomen. Dit kan het verschil betekenen tussen goed of slecht lopen.

Kom langs
Kom langs en maak kennis met het vakmanschap van schoenmaker Pascal van den Hoek. Schoenmakerij van den Hoek gevestigd in Kievit schoenen aan de Sabina Klinkhamerweg 10. Bel voor informatie met: 074-76 00 054.