Afbeelding
Foto:

Kees Smit Tuinmeubelen meest markante onderneming Almelo

ALMELO – MKB Almelo heeft Kees Smit Tuinmeubelen uitgeroepen tot Meest Markante Onderneming van Almelo. De onderscheiding is een glassculptuur die op de Dag van de Ondernemer is uitgereikt aan directeur Henk Smit (zoon van Kees Smit). Hij heeft de onderscheiding ontvangen uit handen van wethouder Cornelissen die collega Langius verving.

Op de derde vrijdag van november was het de nationale Dag van de Ondernemer. In heel Twente werden leuke activiteiten gehouden rondom dit thema. Reden voor MKB Almelo om op deze dag hét bedrijf van het jaar te kiezen. Met deze award wordt het ondernemerschap gevierd en worden ondernemers bedankt voor hun inzet voor groei, banen en welvaart in Almelo.

Winnaar
De grote winnaar van dit jaar was dus de buitenmeubelspecialist Kees Smit Tuinmeubelen. Directeur Henk Smit werd gehuldigd in zijn eigen showroom te Almelo en ontving daarbij de MKB award voor Meest Markante Onderneming. Henk Smit: 'Wij zijn enorm trots op deze onderscheiding. Deze prijs is een erkenning voor iedereen die werkzaam is bij Kees Smit Tuinmeubelen en is een mooie kroon op ons 75-jarig jubileum dit jaar!'