Afbeelding
Foto:

Stars Massageschool in Almelo: uniek in Twente

ALMELO - Wil je ook voor 2018 een goede/nieuwe start maken? Niet dromen maar doen! Lijkt Leren Masseren jou leuk? Stars Massageschool in Almelo helpt je graag om dit te leren.

Ben je op zoek naar: een leuke hobby? Een nieuwe uitdaging? Een professionele Massage Opleiding? Een Massage Cursus of workshop? Dan ben je bij Stars Massageschool aan het juiste adres.

Opleidingen
De opleidingen Sport- en Wellness- masseur (NGS-erkend met diploma) zijn professionele avondopleidingen en duren 9 maanden; starten woensdagavond 10 Januari 2018. Na deze opleidingen zijn ook te volgen de 2 dagen durende dagopleidingen onder andere Massage bij Kanker, -bij Reuma, -bij Fibromyalgie, Bindweefselmassage, Manuele Lymfedrainage.

Cursussen
Maar ook de 4 dagen durende cursussen "Leren Masseren" start maandag 08 Januari 2018 en de "Voetreflexologie" start dinsdag 09 Januari 2018 en zijn zeer geliefd. Na de cursus "Leren Masseren" of als je al kunt masseren, kun je de volgende dagcursussen volgen: Zwangerschaps-massage, Hotstone-massage, Hoofdpijn- en Hoofdstress-massage, Stoel-massage en meer.

Workshops
De "Massage Workshop" duurt 3 uur. Is voor 2 personen die elkaar al af toe masseren maar iets meer over de massagetechnieken willen leren. Of wil je een (Duo)Massage die bij jou past? Dat kan bijvoorbeeld een Sportmassage, Ontspanningsmassage of een pré- of postnatale Zwangerschapmassage zijn.

Meer informatie
Bent u geïnteresseerd? Neem contact op met Henk Nijhof via 06-128 05 851 en/of Leontien Nijhof 06-275 08 668. Kijk ook op www.stars-massageschool.com of mail naar starsmassageschool@gmail.com. ZIj zijn gevestigd aan de Willemsgang 36 in Almelo. Op vrijdag 24 november en 15 december organiseren zij ook een informatie-avond, van 19.00 tot 21.30 uur. De presentatie begint om 19.30 uur. Je bent van harte welkom, ook om te kijken.