Afbeelding
Foto:

MCS Multistalling van Keuken & Comfort

ALMELO - MCS Keuken & Comfort is specialist op het gebied van veilig en comfortabel wonen. Zo leveren zij keukens naar wens voor een brede doelgroep; waaronder ouderen en minder validen. Maar wat u wellicht nog niet weet is dat zij ook stallingen leveren voor onder meer het veilig parkeren van uw scootmobiel.

Inmiddels heeft MCS haar Multistalling al op menig plek in Nederland geleverd. De 94-jarige Jan woont alleen in een flat op twee hoog in Rotterdam. Hij heeft als vervoersmiddel alleen een fiets, maar door zijn leeftijd kan hij daar niet meer goed op rijden. Hij heeft bij de gemeente een scootmobiel aangevraagd alleen hij heeft daar geen recht op, omdat hij geen stalling heeft. Nu heeft MCS Keuken & Comfort de wens van Jan in vervulling laten gaan! Zijn scootmobiel kan nu veilig en droog staan zonder zorgen dat iemand er mee vandoor zou gaan.

Goed advies
MCS Keuken & Comfort geeft u graag passend advies over oplossingen voor veilig en aangenaam wonen in de brede zin. Bel met (0546) 769002 of kijk op: www.mcscomfort.nl.