Afbeelding
Foto: PR

Andersons met Laus Steenbeeke in theaterzaal van Hof 88 te Almelo

ALMELO – De voorstelling van Hier Dooft Niets van De Andersons staat borg voor een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert dat zaterdagavond vanaf kwart over acht in Hof 88 is te zien.

De voorstelling gaat over verwondering, opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen vol levenslust, liefdeslust en troost in stormachtige tijden. De uit Borne afkomstige Laus Steenbeeke is in Almelo de speciale gast. Elke voorstellingis er een bijzondere gast uit de regio uit die zijn of haar verwondering zal delen met het publiek.

Waar ze zich eerder lieten inspireren door Zweedse iconen vonden De Andersons hun huidige inspiratie gewoon bij hen op de stoep, gehuld in de contouren van een habijt. De voormalig jongste non van Nederland werd na negen jaar het klooster uitgezet en kwam bij hen op zangles; een eerste stap naar een vrij leven. Het bleek het startschot van een jaar vol onverwachte ontmoetingen én de voorstelling Hier Dooft Niets.

De Andersons bestaat uit Anna Ågren en Roel Dullaart. Eerder maakten zij met schrijver Arjen Lubach de muziektheatervoorstelling Stockholm Sneeuwt over de cold case van de Zweedse premier Olof Palme. Bij Hier Dooft Niets is acteur Laus Steenbeeke te gast, bekend van Het Klokhuis en zijn rollen in de televisieseries en in de succesvolle theaterproductie Hema de musical.