Afbeelding
Foto:

Vertrouwde service bij AutoFirst Schasfoort Wierden

WIERDEN - AutoFirst Schasfoort aan de Bedrijvenstraat 20 in Wierden is een veelzijdig bedrijf met een passie voor Italiaanse auto's. Hoewel zij een niet-merkgebonden bedrijf zijn, zijn ze specialist van Fiat, Alfa Romeo en Lancia. Tevens het adres voor lichte bedrijfsauto's tot 3500kg en campers.

U bent dan ook aan het juiste adres voor het onderhoud aan deze merken, waarbij het professionele team van AutoFirst Schasfoort u graag adviseert over zaken zoals periodiek onderhoud. In de ruime en moderne werkplaats kunt u terecht voor diverse garagediensten. Natuurlijk voor grote en kleine onderhoudsbeurten, de APK of de jaarlijkse bandenwissel, maar ook voor bijvoorbeeld het vervangen van de distributie, het uitlijnen van uw auto, het spoelen van de automatische versnellingsbak en het onderhoud van de airco van uw auto. Daarnaast is er een uitgebreid assortiment occasions van diverse merken op voorraad, waaronder natuurlijk van Italiaanse makelij.

Veilig op weg
Nu de winter in aantocht is, zijn er diverse dingen waar u even aan moet denken. Zo kunt u bij AutoFirst Schasfoort de zomerbanden snel laten wisselen voor winterbanden. Dit is veiliger in de winter en bovendien ook nog eens verplicht wanneer u zoals menig Twentenaar wel eens over de grens in Duitsland komt. Banden zijn helaas nog vaak een onderschat aspect. Laat u de banden wisselen bij Schasfoort? Zij slaan uw banden ook naar wens op. Niet voor niets zijn zij al jaren een gewaardeerde partner van onder meer Vredestein, ,maar ook ons huismerk Viking welke een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding heeft; u kunt hier een passend bandenadvies krijgen dat past bij uw rijstijl, zomer én winter. Het is zelfs mogelijk om bij Schasfoort al online banden te zoeken, vergelijken en kopen waarna deze gemonteerd worden op afspraak.

Wintercontrole
Laat ook een wintercontrole uitvoeren, waarbij de specialisten de belangrijke punten nalopen. Zoals alle vloeistoffen, de ruitenwissers, verlichting en andere punten die belangrijk zijn voor uw veiligheid. Het vervangen van een defecte lamp of ruitenwisser kan immers zonder afspraak, rij gewoon even aan.

Kom langs
Bij AutoFirst Schasfoort staan u en uw auto op de eerste plaats. Kom langs aan de Bedrijvenstraat 20 in Wierden, bel met 0546-657755 of kijk op: www.autofirst-schasfoort.nl