Afbeelding
Foto:

Alle aandacht voor jou

ALMELO - "Bij Shoeby Almelo staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. We stellen onze klanten centraal en streven ernaar om van iedere klant een ware fan te maken.", aldus Shopmanager Esmeralda.

"We hechten veel waarde aan het persoonlijk contact met de klant. We willen ze verrassen in een omgeving waarin hij of zij zichzelf kan zijn en waar we samen op zoek gaan naar de juiste stijl die bij ze past. Op een prijsbewuste, maar originele manier geven we een unieke persoonlijke service", zo benadrukt zij.

Collectie
Shoeby heeft altijd de nieuwste fashion voor een vriendelijke prijs. Het dameslabel Eksept vind je exclusief bij Shoeby. Voor de kids zijn er de eigen labels: Jill voor de meiden en Mitch voor de jongens. De heren shoppen het eigen label Refill. Style je outfit af met de leukste accessoires en maak je look compleet met een paar toffe schoenen. Ontdek ook de heerlijke Eksept cosmeticalijn, met onder andere bad- en doucheproducten. Leuk om (jezelf) cadeau te doen!

Activiteiten
Er worden ook regelmatig activiteiten georganiseerd in de winkel. Van exclusieve VIP-nights met make-overs, hapjes en drankje tot de tofste kinderfeestjes: Shoeby organiseert het met liefde voor jou.

Online
Volg Shoeby Almelo op social media of download de (gratis) Shoeby-App. Op deze app staat er wekelijks stijladvies van jouw personal shopper voor je klaar. Bovendien ontvang je persoonlijke berichten en shop je in een handomdraai jouw favoriete fashion items on the go. Handig!

Kom langs
Wordt je al nieuwsgierig? Stap gewoon een keertje binnen en informeer naar de mogelijkheden, de koffie staat voor je klaar! Shoeby is gevestigd aan het Eskerplein 8, 7603 WG in Almelo. Tel. 0546-873728 of kijk op: www.shoeby.nl