Afbeelding
Foto:

50 ways of business

TWENTE - In de zakenwereld zijn er diverse manieren om zaken te doen, dit kan zowel positief als negatief zijn, een voordeel of nadeel, een drempel of een opstapje. Dagelijks moeten we keuzes maken die onze manier van zaken doen kan beïnvloeden en je weg naar succes kunnen versnellen of vertragen.

De interactie tussen mannelijke en vrouwelijke ondernemers verschillen nogal en ook de synergie onder vrouwelijke ondernemers loopt ook niet altijd gelijk. Onderling begrip, ondersteuning en samenwerking brengt ons uiteindelijk tot ons gezamenlijke doel en dat is namelijk zaken doen.

Mannen welkom!
Omdat de zakenwereld niet alleen vrouwen bestaat nodigen wij ook de mannen uit om 1 dag in de belevingswereld van de vrouw te stappen. Speciaal voor de mannen hebben we een Men ticket, deze zijn uitsluitend via de organisatie beschikbaar en op uitnodiging van de vrouwelijke ondernemer. Dus mannen " DARE TO BE THERE"

Kaarten
Wilt u tickets bestellen of ook als zakelijk expert deelnemen, bezoek dan onze website: www.ladiesbusinessevent.nl of bel: 06-83862832