Martin ten Hove / Lars-Peter Dijkstra
Martin ten Hove / Lars-Peter Dijkstra Martin ten Hove en Lars-Peter Dijkstra

Acties Dacia en Renault

TWENTE - Autobedrijf Munsterhuis heeft de komende tijd weer enkele aantrekkelijke kortingsacties. Of u nu op zoek bent naar een Dacia personenauto of een Renault bedrijfswagen, Munsterhuis doet u graag een passende aanbieding.

Bij de Renault-vestigingen in Enschede, Hengelo en Rijssen worden tot en met 25 oktober de Bedrijfswagendagen gehouden. Een slimme ondernemer pakt dan niet alleen tot 5.000 euro Slim Ondernemen-voordeel, maar ook nog eens tot wel 750 euro aan gratis accessoires. Renault biedt een sterk trio bedrijfswagens aan. Dit begint bij de Kangoo, nu vanaf 9.740 euro met dit voordeel. De veelzijdige Trafic - leverbaar in maar liefst 70 verschillende versies - is dankzij dit voordeel verkrijgbaar vanaf 13.490 euro. Voor de ondernemer die nóg meer ruimte wenst is er de Master, leverbaar vanaf 26.090 euro. Kijk voor de specifieke voorwaarden op www.munsterhuisrenault-acties.nl

Dacia Hattrick
Het merk Dacia wint de afgelopen tijd ook sterk aan populariteit. Niet verwonderlijk, want zij hebben een sterk gamma van betaalbare en betrouwbare modellen. Van de betaalbare Sandero (vanaf 6.840 euro!), de ruime Logan gezinsauto en natuurlijk de ruimere Dokker bestelbus in personen- of vrachtversie. Deze zijn tijdens de Dacia Hattrickdagen tot en met 31 oktober nog eens extra aantrekkelijk. U scoort niet één, niet twee maar drie keer voordeel. Kopers kunnen kiezen uit royaal uitgeruste actiemodellen, waarbij zij ook een accessoirecheque van 250 euro cadeau krijgen. Daarnaast profiteert u van aantrekkelijke financiering. Kom langs bij de Dacia-vestigingen in Enschede, Hengelo en Rijssen of kijk op: www.munsterhuisdacia-acties.nl voor alle voorwaarden.

Rick Dekker