Afbeelding
Foto:

Showroomkorting bij Makkinga Interieurs

ALMELO - Makkinga Interieurs is een familiebedrijf dat al sinds 1923 een goede naam hoog houdt. Kwaliteit en oog voor de klant zijn de uitgangspunten van deze specialist aan de Boddesntraat 34-36.

Onlangs is de nieuwe najaarscollectie gearriveerd. In de winkel moet dus plaats worden gemaakt. Daar profiteert de klant van met kortingen van liefst 50 procent. "Het is veel te vol in de showroom", meldt Martijn Kamminga enthousiast. "Bijna alles uit de voorraad mag voor de helft van het geld weg. niet alleen de collectie in de showroom, maar ook alles uit het magazijn. De hele oude collectie mag met 50 procent korting de deur uit. Zo wordt onze kwaliteit ook voor de pure prijsjagers interessant."

Prijs/kwaliteit
Wat prijs/kwaliteit verhouding betreft is kopen bij Makkinga sowieso al een goede keus. "De klant weet dat het bij ons goede waar voor z'n geld krijgt. Onze meubels en accessoires zijn gewoon goed, we geven niet voor niets garanties. Er komt echter nog meer bij kijken. Bij ons is echt maatwerk praktisch standaard. Een bankstel twee centimeter hoger? Dat kan. Een fauteuil in een bredere uitvoering Ook mogelijk. Stof of leer, diverse houtkleuren, hardere zit of zachte vering en afwijkende maten worden door ons naar wens uitgevoerd."

Maatwerk
Het maatwerk is een belangrijk verkoopargument bij Makkinga. Daar heeft de meubelspecialist in de afgelopen jaren steeds meer de nadruk op gelegd. "We treden er meer mee naar buiten. In de showroom levert dat ook voordelen op. Wanneer je zoveel maatwerk kunt leveren, heb je voldoende aan een enkel voorbeeld in de showroom. Zo is de keuze groter, wat klanten waarderen." Makkinga gaat zich met de winkel nog verder specialiseren in zitmeubels. Het relax fauteuil neemt daarbij een belangrijke plaats in; ook hier is een ruim aanbod. "Er is veel vraag naar individueel zitcomfort. Elektrisch verstelbare stoelen bieden comfort dat je naar wens kunt aanpassen terwijl je er in zit. Voor betaalbare prijzen. Daar gaan we na 31 oktober nog meer plek voor inruimen." De actie met 50 procent korting op bijna alles loopt tot 31 oktober. Daarna zet Makkinga nog een selectie van mooie specials in de schijnwerpers van de uitverkoop.